مشاوره حقوقی

Comments · 234 Views

مشاوره ی حقوقی با هدی سبحانی

مشاوره حقوقی چیست؟ نوعی مشاوره است که کسان یا سازمان ها و ادارات را در امور مختلف حقوقی راهبری میکند. امروزه با پروا به ترقی فناوری و به هستی آمدن کسب و کارهای نوپا، سازمان ها و شرکت ها برای مسائلی مشابه انعقاد پیمان نامه بازرگانی یا پیمان نامه پیشه به افرادی بیچارگی دارند که با نزاکت خود به درست منعقد شدن این قراردادها کمک کند. کسان عادی نیز در برای حل مشکلات حقوقی یا برای قبل گیری از به هستی آمدن این قبیل مسائل به مشورت افراد متخصص احتیاج دارند. فرقی نمیکند شما فرد حقوقی باشید یا حقیقی در امور حقوقی بی شک به مشاوره حقوقی احتیاج دارید. مشاوره حقوقی شدنی است به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی چهره گیرد. تعیین حقوقی یا کیفری بودن دعاوی نیز در تعیین مرجع رسیدگی کننده نقش مهمی را دارد مشاوره حقوقی رایگان با تفکیک این موضوع در تسهیل امور به شما کمک میکند.

مشاور حقوقی کیست؟
مشاورحقوقی شخصی است که تحصیلات خود را در رشته حقوق یا فقه و حقوق به آخر رسانده است. مشاورین حقوقی معمولا در شرکت ها یا ادارات مشغول به شغل میشوند. به این ارگان ها در انعقاد قراردادها و پیش برد درست مسائل حقوقی کمک میکنند. بعضی از این مشاورین فقط در پهنه های تخصصی خویش فعالیت میکنند برای نمونه در مسائل هنری، تجاری، بانکی، اداری،...

دسته دیگری ای از مشاورین در موسسات حقوقی به مشاوره به افراد عادی میپردازند. در مواردی افراد قبل از هر نوع اقدام قانونی با مشاور رایزنی میکنند لغایت در ارتباط با جزئیات و مراحل قانونی اطلاعات لازم را به دست آورند . برای مثال قبل از اقدام برای طلاق توافقی یا اخذ حضانت اولاد از متخصصین ارشاد های کافی را اخذ میکنند لغایت از حقوق خویش درپرونده مطلع شوند.

برخی از افراد نیز برای رسیدگی پرونده یا برای تنظیم دادخواست به مشاوره حقوقی مراجعه میکنند.

مشاوره حقوقی امری است که نیازمند تجربه و نزاکت تخصصی است، بهترین راه برای اطمینان از تخصص مشاوره حقوقی مراجعه یا تماس با موسسات معتبر حقوقی است.

اطلاعات حقوقی به دست آمده از وبسایت های حقوقی آنلاین رایگان ، از جمله وب سایت یک کمپانی حقوقی یا وکیل
مشاوره از رفقا ، اعضای خانواده یا مشتریان پیشین وکیل
اطلاعاتی که از رادیو می شنوید.
اطلاعاتی که در تارنما های شبکه های اجتماعی می خوانید.
اطلاعاتی که در نشریات خبری یا بیلبوردها مشاهده می کنید.
پاسخ به سوالات حقوقی ارسال شده در تابلوهای پرسش و پذیرش آنلاین ، حتی اگر توسط یک وکیل مجاز ارائه شده باشد.
مواد چاپ شده در راهنمای “چگونه” بیان شده است.
فرم های “خودیاری” قانونی
بسته به شرایط ، مشاور حقوقی و اطلاعات حقوقی هر دو می توانند مفید باشند. در حالی که در برخی شرایط به مشاوره وکیل نیاز دارد ، مانند طرح دعوی در عرض حال یا پدافند از اتهامات کیفری – شرایط دیگر به سادگی اخذ اطلاعات حقوقی را تضمین می کند. برای کسب اطلاعات حقوقی می توانید نوشتار ای در مورد یک سوژه خاص مانند دعاوی اجاره و سرقفلی را مطالعه کنید.

وظایف مشاوره حقوقی چیست؟

 

وظایف مشاور حقوقی چیست؟
همانطور که در ابتدای نوشتار اشاره شد ، رایزن حقوقی در زمینه های انبوه و در دنیای امروز برای مقوله های گوناگون فردی و سازمانی به شدت بیچارگی است. امروزه کسان برای دادگری حق خویش و مسائل تجاری ، سازمانی ، امور کمپانی ها نیازمند مشاوره با کارشناسان حقوقی خبره است. از دسته وظایف مشاوره حقوقی دربرگیرنده :

انجام موشکافی حقوقی و تحقیق در باره مسائل حقوقی.

ارائه مشاوره در امور حقوقی.

تهیه نظرات حقوقی ، تفاهم نامه ها و اسناد توجیهی.

مرور مطالب قانونی.

تشریفات مربوط به حل و فصل اختلافات.

نظارت بر اجرای بندهای قانونی.

انواع مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی خانواده :
در مشاوره حقوقی خانواده ، مواردی که به کسان کمک می کنیم دربرگیرنده طلاق و خاتمه روابط مدنی ، مواردی نظیر مراقبت ، تماس یا دسترسی به اولاد ، امور مالی و وانگهی آدم ربایی ، ستوهی خانگی و دیگر امور خانوادگی است. گروه وکلای پارسیان در باره اقداماتی که باید در پرونده خود انجام دهید ، روش تقاضا به دادگاه و همچنین شیوه پاسخگویی به آنچه دادگاه از شما می خواهد ، شما را ارشاد می کنیم.

مشاوره حقوقی مدنی :
اگر پرونده ای دارید یا می خواهید پرونده ای را در دادگاه تجدیدنظر یا دادگاه عالی یا دادگاه شهرستان رسیدگی کنید ، گروه وکلای پارسیان می تواند به شما کمک کند. مشاوره حقوقی مدنی هرگونه پیشنهاد شفاهی یا کتبی است که بدست وکیل یا وکالت در امور مدنی ارائه می شود . این می تواند شامل نگارش نامه هایی از طرف مشتری و اقدام به آنها در مذاکرات (از جمله دستیابی به توافقات قانونی) با اشخاص دیگر باشد. ما از راه وکلا در گروه وکلای پارسیان مشاوره حقوقی مدنی ارائه می دهیم.

شاید بخواهید یک پیمان نامه را امضا کنید، قراردادی که اگر درست تنظیم نشود، ممکن است کار، حیات و سرمایه شما را نابود کند و ناچار شوید وقت خود را در راهروهای قضائیه بگذرانید. اما یک مشاور کارآزموده حقوقی می‌تواند شما را در تنظیم قرارداد حقوقی پشتیبانی کند.

از سایر مزایای داشتن یک رایزن حقوقی می‌توان به موارد پایین اشاره کرد:

جلوگیری از اطاله دادرسی
همان­طور که همه ما می‌دانیم، اکثر کسان با اصطلاحات و رویه‌های قضایی آشنایی ندارد؛ مثلاً در تنظیم قراردادهای ملکی که تمام افراد کمینه یکبار آن را امضا کرده‌اند، از مفاد تو قراردادها هیچ درکی ندارند و تنها به مشخصات طرفین و ملک اکتفا می‌کنند؛ در صورتی­که اگر درکی از واژگان حقوقی داشتند و در تنظیم قرارداد ملکی خویش از یک مشاور کمک می‌گرفتند هیچ­گاه دچار مسائل حقوقی نمی‌شدند.

کارآمدی و صرفه‌جویی در وقت و هزینه
باید بدانید که بسیاری از دعاوی مطرح در دادگستری‌ها، بی اساس است و پذیرفته شده نیستند. همین باره باعث می‌شود کسان هزینه و موعد زیادی را صرف مواردی کنند که چه بسا به ضرر خودشان نیز تمام شود. اما داشتن یک رایزن حقوقی می‌تواند راه بررسی به پرونده‌های حقوقی را هموارتر و آسان‌تر کند.

انجام امور دعاوی بدست مشاور
شرکت‌ها در طول کار و جنبش خود شدنی است درگیر دعاوی مختلفی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان را دارند یا نقش خوانده. در هنگام بروز این دعاوی باید از یک وکیل پایه یک قضائیه سهم برد که هزینه زیادی را شامل می‌شود؛ ولی اکثر شرکت‌ها خودشان یک یا چند مشاور حقوقی دارند که لوایح باره احتیاج را تهیه و گردآوری می‌کنند و در صورت داشتن پروانه وکالت نیز می‌توانند وظیفه وکالت کمپانی را نیز در پسندیدن بگیرند؛ همین فرمایش مایه صرفه جویی در سررسید و هزینه خواهد شد.

مشاور حقوقی و امور تنظیم قراردادها
مشاور حقوقی باید تمام خسارات و مسئولیت‌ها و اختیارات فسخ و ضمانت‌ها و شروط عقد را در قرارداد پیش‌بینی کند و وانگهی هر باره حقوقی مربوط به کارفرما اعم از چک‌ها و سفته‌ها را نیز مدیریت کند.

مشاور حقوقی نباید دستور دهد در عقد قراردادی از جانب کارفرمای خود گنگی وجود داشته باشد یا قوانین حاکم بر کشور نادیده گرفته شود زیرا نادیده دریافت این قوانین به علت مقدم بودن بر هر قراردادی موجب بطلان آن­ها خواهد شد.

 

مشاوره ی حقوقی

Comments