هدی سبحانی مشاوره حقوقی

Comments · 157 Views

مشاوره ی حقوقی با هدی سبحانی

 

 

مشاوره حقوقی چیست؟
مشاوره از طرف رفقا یا خانواده به منزله مشاوره حقوقی نیست . مشاور حقوقی واقعی ، توافق نامه ای بین وکیل و موکل وی طبق یک سوژه حقوقی خاص که مشتری در حال تجربه آن است ، ایجاد می شود.

به طور چکیده ، رایزن حقوقی حائز خاصیت های پایین است:
نیاز به نزاکت حقوقی ، چیرگی ، تحصیلات و داوری دارد.
قانون خاصی را برای مجموعه خاصی از شرایط اعمال می کند.
بر حقوق یا مسئولیت های قانونی کسی تأثیر می گذارد.
حقوق و مسئولیت هایی را در مشاوره برپایی می کند.
نمونه هایی که مشاوره حقوقی نیستند :


کمک حقوقی :
کمک حقوقی به این معنی است که درخواست کننده توسط وکیل یا وکیل قضائیه در احقاق مدنی در

دادگاه بازنگری در حمایت از بین الملل
دادگاه منطقه
دادگاه مدار
دادگاه عالی
دادگاه تجدید نظر
دادگاه عالی
دادگاه اتحادیه اروپا
حقوقی :
بخش عملکرد حقوق کیفری، افرادی را که به جرایم کیفری در تمام سطوح صلاحیتی از دادگاه جوانان ، دادسرای دادگستری ، دادگاه های منطقه و دادگاه های عالی لغایت دادگاه تجدیدنظر کیفری و دادگاه عالی متهم هستند ، معرفی می کند. این خدمات از وکالت در مصاحبه پلیس ، الی مشاوره و وکالت از طریق ارتکاب دادگاه ، محاکمه ، مجازات ، تجدید نظر در دادگاه ها را شامل می شود.
زمانی که منظور اقدام برای طرح شکایت بر علیه شخص دیگری را دارید ممکن است بنظرتان امری راحت بنظر بیاید ولی ناآگاهی اشخاص در امور حقوقی در اکثر مواقع باعث به وجود آمدن پیامدها غیرقابل جبرانی میشود. مشاوره حقوقی از طولانی شدن مراحل بررسی بازداری میکند.شما میتوانید از مشاوره حقوقی مجموعه طهران وکیل بهره‌مند شوید تا از حقوق قانونی خود آگاه باشید و در وقت و خرج خویش صرفه جویی کنید.

مشاورین حقوقی در مقوله های تخصصی به کار و جنبش میپردازند برای مثال:

مشاوره حقوقی در مقوله امورخانواده در مسائلی از قبیل واپسداد جهیزیه، حضانت فرزندان، مطالبه مهریه، پابرجا کردن رابطه زوجیت، مطالبه نفقه زوجه، مطاله نفقه اولاد و... به مراجعین خود راهبری های لازم را ارائه می دهد.

مشاورین حقوقی در امور مالی در مسائلی همانند مطالبه چک، سفته، الزام به تنظیم دستک رسمی، مطالبه سهم الشرکه و... جزئیات لازم را در پسندیدن مراجعین پیمان میدهد.

اطلاع از جزئیات و روند بررسی امور جزایی برای مثال در اثبات رابطه نامشروع، استفاده ازسند مجعول، خیانت در امانت، کلاهبرداری، کلاهبرداری کامپیوتر ای ، ترسانیدن و ... به اشخاص کمک شایانی خواهد بود.
آشنایی با وکالت:
قراردادی که بر اساس آن شخصی، برای انجام اموری، نایب شخص یا ااشخاص دیگری می‌شود، عقد وکالت گفته می‌شود

تبلیغات
تنظیم وکالت نامه‌ مقرراتی دارد که بخشی از آنها، در همۀ وکالت نامه‌ها یکسان و تغییر ناپذیر بوده و بخشی دیگر توسط موکل و وکیل تنظیم می‌شود.

مشاوره حقوقی کیفری:
دعاوی کیفری احد از پیچیده‌ ترین دعاوی مطرح شده در محاکم کیفری هستند که وکیل باید حتما با تخصص کامل در این پرونده ها وارد شده لغایت بتواند به بهترین شکل شدنی از حقوق موکل خویش پدافند نماید. دعاوی همانند کلاهبردی ،قتل اعم از عمد و غیر عمد،ضرب و جرح،اختلاص،سرقت و … از دسته دعاوی کیفری هستند که پیچیده بوده و قانون برای این جرائم، مجازات‌های سنگینی قرارداده است در نتیجه کوچک ترین اشتباه می‌تواند در صدور پیمان مجرمیت و یا صدور قرار بازداری تعقیب کارساز باشد.

وکیل قضائیه با تسلط کامل بر قوانین کیفری و با هوش و ذکاوت خویش می‌تواند شرایط پرونده را به نفع موکل خود تغییر داده و حتی با ارائه دلایل نیرومند و قاطع حکم صادره را در مرجع تجدیدنظر تغییر دهد. بسیاری از کسان بدون مشورت با وکیل قضائیه اقدام به ثبت شکوائیه نموده و به انگیزه طرح اشتباه پرونده ،موجب ضرر و زیان به خویش می‌شوند و وانگهی متهمین پرونده‌ها نیز می بایست توجه داشته باشند که عدم مشاوره حقوقی و یا اعطای وکالت به وکیل کیفری شدنی است مایه ورود ضرر‌های جبران ناپذیر از آنگونه از دست رفتن مال، جان و یا آبروی خود گردند.
حقوق و درآمد مشاور حقوقی
مشاوران حقوقی که در سازمان های دولتی استخدام می شوند، مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق دریافت می کنند. آنهایی هم که در تقسیم خصوصی فعالیت می کنند، بنا به میزان تخصص، تجربه، توانایی و توافقی که با کارفرمای خویش می کنند، درآمدهای متفاوتی دارند.

در جدیدترین تحقیق صورت گرفته در اواخر سال ۱۳۹۲ بدست تعدادی از کارآزمودگان شغلی کشور، گروه های گوناگون شغلی از عقیده درآمدی باره رسیدگی پیمان گرفته اند. بر این بنیاد متوسط حقوق و درآمد خبره و مشاور حقوقی در سمت های مختلف شغلی استخراج شده است.

برخی از سمت هایی که در این پژوهش برای خبره و مشاور حقوقی در عقیده گرفته شده اند دربرگیرنده کارشناس حقوقی، خبره قرارداد، وکیل، رایزن حقوقی و مدیر حقوقی می باشند که یک خبره و رایزن حقوقی می تواند در هر یک از آنها استخدام شده و کار و جنبش نماید.

برای خبره و مشاور حقوقی در هر سمت حداقل، بیشینه و میانه درآمد ماهیانه بیان شده است. به عنوان نمونه خبره و رایزن حقوقی که در سمت مدیر حقوقی شغل می کند، در اواخر سال ۱۳۹۲، دست کم درآمد ۸۰۰۰۰۰ تومان، حداکثر درآمد ۴۰۰۰۰۰۰ تومان و متوسط درآمد ماهیانه ۲۰۰۰۰۰۰ تومان را داشته است.

درآمد ماهانه کارشناس یا مشاور حقوقی
توجه داشته باشید که تحقیق بالا روی شاغلانی که در استخدام شرکت یا سازمانی (اعم از دولتی یا خصوصی) می باشند، چهره گرفته است. در مورد افرادی که کارآفرین هستند و کار مستقلی در گستره تخصصی شان، تاسیس کرده اند، شرایط متفاوت است و آنها با توجه به میزان فعالیت، تخصص، سعی و پشتکارشان، درآمدهای متفاوتی دارند.
امور دعاوی
شرکت‌ها در درازا دوره‌ی تکاپو خود شدنی است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرح‌کننده‌ی دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است). گاهی اوقات شرکت‌ها به‌جای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل قضائیه مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود سهم می‌برند تا یا لوایح موردنیاز را تهیه و گردآوری کنند یا در صورت داشتن پروانه‌ی وکالت، خود به‌عنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.

پرداخت در این باره هم در عمل به دو شکل پژوهشگر می‌شود: گاه رایزن حقوقی برای قبول وکالت در دعاوی، بیش از حق‌الزحمه‌ی ساعتی تعیین‌شده در قرارداد خویش مبلغی دریافت نکرده و گاه مبلغ یا درصدی اغلب همچون وکلای عادی اخذ می‌کند؛ البته در فرض نخست، علی‌الاصول هزینه‌ی تمبر الصاقی روی وکالت‌نامه بر عهده‌ی کمپانی است.

 

مشاوره حقوقی با هدی سبحانی

Comments