مشاوره ی حقوقی هدی سبحانی

Comments · 175 Views

مشاوره ی حقوقی با هدی سبحانی

 

مشاور حقوقی چه کسی است و چه وظایفی بر دوش دارد؟
فارغ‌التحصیلان رشته‌ی حقوق در تمامی مقاطع می‌توانند در شرکت‌ها و سازمان‌های خصوصی و دولتی به‌عنوان مشاور حقوقی به تکاپو بپردازند. این کسان در حوزه‌های زیر می‌توانند کار کنند:

۱. امور قراردادها
در خصوص قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکتا از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و نکات مهم را بیان می‌کند؛ در ضمن گاهی اوقات این شخص وظیفه‌ی تهیه‌ی پیش‌نویس‌های قراردادی را بر دوش دارد. بعضی اوقات در بعضی شرکت‌ها نیز قراردادها صرفا با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می‌رسد.


اصطلاح دیگری تحت‌عنوان نماینده‌ی حقوقی نیز هستی دارد. نماینده‌ی حقوقی دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی حقوق است که در شرکت یا سازمانی دولتی استخدام شده و بیش از دو سال برای آن سازمان شغل کرده باشد. در این چهره بدون داشتن پروانه‌ی وکالت نیز می‌تواند به‌عنوان نماینده‌ی حقوقی در دعاوی آن شرکت یا سازمان حاضر شود و الی حدی نقش وکیل را ایفا کند. همان‌گونه که گفته شد، نماینده‌ی حقوقی باید واجد شرایطی باشد که برای رایزن حقوقی ضروری نیست. تفاوت مهم دیگر وسط این دو شخص هم در این است که رایزن حقوقی در صورت داشتن دستور می‌تواند به‌عنوان وکیل کمپانی در دعاوی حضور داشته باشد؛ درحالی‌که نماینده‌ی حقوقی نیازی به پروانه ندارد و تنها با ارائه‌ی معرفی‌نامه‌ای از شرکت یا سازمان مربوط می‌تواند در دادگاه شرکت کند.

۳. امور پژوهشی
گاهی اوقات سپریدن امور پژوهشی از دسته وظایف رایزن حقوقی است. این امور برای راهنمایی شرکت مربوط یا حل مشکلات آن اتمام می‌شود. برای این کار، مشاور حقوقی نخست به پژوهش ها حقوقی در رابطه با موضوع موردپژوهش می‌پردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه می‌کند. برخی مواقع پژوهش‌های انجام‌شده خصوصا در ارگان‌های دولتی می‌تواند با طی تشریفات لازم منجر به رهنمود لایحه‌‌ی قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.
مشاور حقوقی میراث :
مشاوره حقوقی میراث با ، تقسیم ترکه ، اتمام مهر و موم و رفع آن ، روش اخذ دیون متوفی ، انشتار کردن اعلان ، ارائه مدارک لازم به شورای حل دوگانگی ، پیگیری جلسات بررسی و موارد حقوقی مرده ریگ و میراث.

مشاور حقوقی مالیاتی :
خواه نماینده یک نهاد شرکتی باشید ، خیریه داشته باشید یا به مشاوره مالیاتی شخصی بیچارگی داشته باشید ، وکلای مالیاتی گروه پارسیان می توانند در زمینه تکامل مالیات به شما کمک کنند . ما از اهمیت ارائه مشاوره مالیاتی با شما و پیگیری دگرگونی ها در قانون مالیات و اقدامات روزمره به شما آگاهی کافی را داریم. با مشارکت با حسابدار و رایزن مالی ، اطمینان حاصل خواهیم کرد که مسیر حلی موثر برای شما فراهم می کنیم

مشاور حقوقی بازرگانی :
مشاوره حقوقی تجاری شامل : راه اندازی کمپانی ها ، انحلال شرکت ها ، مشاوره حقوقی دعاوی تجاری ، ورشکستگی و معاملات تجاری می باشد.

مشاور حقوقی شغلی :
شغل رایزن حقوقی در رده شغلی مفصل تری از وکلا پیمان می گیرد. نمایندگی موکلین در دعاوی کیفری و مدنی و سایر مراحل قانونی، جاسازی اسناد حقوقی، یا مدیریت یا رایزن موکلین در داد و ستدها قانونی ممکن است در یک مقوله یکتا تخصص داشته باشد یا در بسیاری از زمینه های حقوقی به طور گسترده تکاپو کند.
مشاوره حقوقی خانواده:
مشاور حقوقی گروه وکلای حکمت تخصصی خانوداه شخصی است ،که در مصادیق مختلف دعاوی خانواده نظیر گونه ها طلاق (اعم از طلاق توافقی، طلاق از سمت زوجه، طلاق از سمت زوج)، مهریه، نفقه، پاداش المثل، حضانت، الزام به تمکین و … به صورت تخصصی کار و جنبش می‌نماید. در بسیاری از پرونده های خانواده به خصوص طلاق، زوجین آسیب‌های زیادی را متحمل می شوند و اگر مشاور حقوقی درزمینه روانشناسی نیز چیره دست باشد می تواند این بار عصبی را تفریق دهند که تحت عنوان یک برادر و هم گفتگو علاوه بر حل کردن دشواری ها حقوقی بتواند مشکلات روحی انان را نیز شفا نماید .

مشاوره حقوقی ملک و املاک :
وکیل ملکی در دعاوی ملکی همانند دعاوی موجر و مستاجر، تخلیه،خلع ید، الزام به تنظیم دستک رسمی، افراز ملک مشاعی، الزام به ایفای تعهد و یا الزام به تحویل مبیع و … به صورت تخصصی فعالیت می نماید.دعاوی ملکی به دلیل نوع ماهیت و شکل خود معمولا طولانی بوده و نیازمند تسلط به قوانین ماهوی و شکلی مدنی و قوانین ثبتی دارد که این فرمایش برای افراد عادی شدنی نیست. در بسیاری از موارد، کسان بدون استفاده از راهکارهای وکیل دادگستری ملکی تقدیم عرض حال نموده و یا پرونده خویش را در مراجع قضائی دنبال نموده و بدبختانه شوربختانه پس از طی چند ماه و یا حتی چند سال متاسفانه از دریافت حق خود مفتوح می‌مانند و متحمل خرج هایی ازجمله هزینه های سنگین احقاق می شوند ، فلذا وکیل ملکی می‌تواند در این مقوله هم خسارات برآمده از تاخیر را کاهش دیتا و پرونده را با به کارگیری تجارب و تخصص خود به سمت ظفر ببرد.

شخصیت های مناسب پیشه مشاور حقوقی
در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از آنگونه ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، چیرگی ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و ... برای هر فرد باید در عقیده گرفته شوند. احد از مهم ترین این عوامل خاصیت های شخصیتی می باشد. شناخت درست منش هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و سررسید کافی است. البته هر فردی خاصیت های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در بعضی موارد با یکدیگر متفاوت هستند. به طور کلی همش کسان موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که تنها تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی پژوهشی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل شناسایی می شوند، عموما این شغل را اغلب مناسب و رضایت شغلی اکثریت در آن داشته اند.

چکیده :
در برخی از کسب‌وکارها و شرکت‌ها روال بر این است که قراردادها تنها با امضای مشاور حقوقی به مرحله تائید پایانی می‌رسد که این خود، نشان‌دهنده اهمیت وجود مشاور حقوقی است؛ زیرا در شرکت‌های بزرگ اگر این رخداد نیافتد ممکن است آنها را با خطراتی روبرو کند که جبران آن زیاد سخت است. در نتیجه دربایستن به به کارگیری مشاوران خبره برای گرفتن مشورت حقوقی بیش از قبل پرماسیدن می‌شود.

در دنیای امروز باید در انتخاب و تقاضا مشاوره حقوقی حضوری دقت کنیم الی مبتلا سخت نشویم. در این مقاله منظور داریم به این موضوع به طور کامل و جامع پاسخ دهیم که گزینش درست و ریزبین مشاوره چگونه می‌تواند دردسرها و مشکلات مردم را کاهش دهد؟ بعد با ما به اتفاق باشید.

 

هدی سبحانی مشاور حقوقی

Comments